

Deschutes County Health Services

Public Health Advisory Board

AGENDA

January 28, 2015 12:00 – 1:30pm Stan Owen, DCHS Building 2577 NE Courtney Dr., Bend

Facilitator	Jock Pribnow, Chair	
Staff Coordinator	Tom Kuhn, Community Health Manager	
Scribe	Lisa Michael	
Next Meeting	February 25, 2015, Health Services – Stan Owen	

Topic and Lead	Notes	
Introductions & Approval of October Meeting M		
5 minutes – Jock Pribnow	(12:00-12:05)	
Brief Announcements & Unfinished Business		
10 minutes – Jock Pribnow & Tom Kuhn	(12:05-12:15)	
Annual Strategic Plan Update		
15 minutes – Cherstin Callon, Administrative Analyst a		
Shannon Vandegriff, Quality Improvement		
	(12:15-12:30)	
What's for sale in our community: e-cigarettes a	and flavored	
tobacco products		
35 minutes – Penny Pritchard, Tobacco Coordinator	(12:30-1:05)	
COCC Dental Screening Partnership		
10 minutes – Pamela Ferguson, Maternal Child Health		
	(1:05-1:15)	
PHAB 2015 survey results		
15 minutes – Tom Kuhn	(1:15-1:30)	
Adjourn		
_		